Et samarbejde med fagfolk om regnskab og bogføring

Læs mere om e-Regnskab
 Jeres personlige regnskabskonsulent

System med overblik og alle bilag elektronisk

Læs mere om e-Regnskab
 Jeres personlige regnskabskonsulent
image description

Inkluderer mobil app - til dig og dine ansatte

Læs mere om e-Regnskab

Løn, salgssystem, fakturering, kalender, timeregistrering på sager, bankintegration og et 100% DIGITALT bilagkartotek på sager og i regnskabet

Læs mere om funktionerne i e-Regnskab

Bogføring er 100 % digital

Vi gør jeres bogføring 100 % digital. Alle bilag godkendes med et enkelt klik. Skal du betale en faktura, gøres dette også blot med et klik med musen.

  • Det giver indsigt og overblik over din virksomhed og den daglige økonomi.

  • Bilag kan lægges på dine sager, så du har styr på dem.


System der dagligt giver totalt overblik over din virksomhed

e-Regnskab rummer alt, hvad en virksomhed har brug for. Planlægning, projektstyring, tidsregistreing via web og mobil, tilbudsgivning, projektmodul (vi kalder det aftaler), filer på aftaler, udarbejde egne dokumenter på aftaler fra skabelon, statistik, budget på aftaler, ekstra arbejde, kvalitetsskemaer, mulighed for at lægge eksterne leverandører på aftaler, mail håndtering og fakturering.

Hertil nem tilgang til dine økonomiske data, såsom debitorer, kreditorer og finans, dokumenteret ved adgang til dine bilag, via web eller telefon.

Dagligt opdateret bogholderi

Vi har integration til samtlige 72 banker i Danmark. Det giver dig massere af fordele som:

  • Når du skal betale dine fakturaer, gøres dette med et enkelt klik og transaktionen overføres til din bank.
  • Dit bogholderi er dagligt opdateret og dine modtagne indbetalinger såvel som dine udbetaligner udlignes automatisk.Vi anvender robotter i e-regnskab

Vi bruger robotter, faktisk har vi indarbejdet flere forskellige typer af kunstig intelligens i e-Regnskab. Ved anvendelse af robotter, automatiseres brugerens regnskab og bogføring på en ny og nemmere fremgangsmåde.

Alt dette gør vi for at gøre det nemmere for dig som bruger og for at sikre at dit e-Regnskab er opdateret på daglig basis.

Vi fortsætter med at udvikle forskellige typer af robotter til din og vores fordel, for at gøre systemet endnu mere automatisk og for at sikre os mod menneskelige fejl.

Kunderne udtaler om vores samarbejde...

Vi har meget at tilbyde virksomheder med en håndfuld eller en større stab af ansatte!

læs flere cases
Håndværkervirksomhed Tømrermester Flemming Hansen ApS
"Flemming kendte til e-Regnskab fra sin tidligere arbejdsgiver, så da han skulle starte for sig selv var han ikke i tvivl om hvem han skulle ringe til."

Tømrermester Flemming Hansen ApS
Flemming Hansen
IT/Konsulentvirksomhed Revitax A/S
"Revitax A/S skiftede til e-regnskab i 2016, idet systemet er nemt tilgængeligt, brugervenligt og kunne skræddersyes til virksomhedens behov."

Revitax
Ebbe Melchior
Landmåling Jens Riisager Glostrup ApS
"Jens Riisager fik hurtigt bedre styr på sine sager og fik skrevet sine fakturaer hurtigere. Som følge heraf bedre likviditet."

Jens Riisager Glostrup
Jens Riisager