Det oplever vores kunder

Konsulent og IT

Businessmann A/S

Businessmann A/S

Henrik Lassen

Businesmann A/S blev kunde af e-Regnskab i 2013. Businessmann A/S havde af strategiske årsager valgt at outsource sit bogholderi. En af betingelserne til den nye leverandør var, at alt skulle være elektronisk. Ved at afsøge markedet fandt Businessmann A/S kun e-Regnskab, som kunne tilbyde alle bilag elektronisk.

Businessmann A/S har nu effektiviseret sine forretningsgange og fremstår i dag som en mere moderne og konkurrencedygtig virksomhed.

Henrik Lassen er direktør og ejer, han har i dag et helt andet indblik i sin virksomhed end før, hvor han fik rapporter over omkostninger, efter at de var afholdt og betalt. I dag godkender han dem og betaler dem. Så er man på forkant med udviklingen.

Revitax A/S

Ebbe Melchior

Ebbe Melchior er adm. direktør I Revitax A/S. Revitax A/S skiftede til e-regnskab i 2016, idet systemet er nemt tilgængeligt, brugervenligt og kunne skræddersyes til virksomhedens behov.

Endvidere letter det arbejdet i hverdagen, at indkomne fakturaer kommer direkte ind i systemet. Det er desuden en nem procedure at generere udgående fakturaer, og systemet holder selv styr på, om fakturaerne betales til tiden og handler, hvis de ikke gør.

  Fordele:
 • Nemt overblik
 • Nem timeregistrering
 • Nem fakturering
 • Tidsbesparende

Entreprenør og håndværk

Karl Poulsen Murermester A/S har været på e-Regnskab i næsten 2 år. Det første år reducerede Karl Poulsen Murermester A/S sine igangværende arbejder med 1,5 mio. Med mere end 5.000 bilag er der noget at holde styr på for Tina Poulsen hos Karl Poulsen Murermester A/S, men det klarer Tina via e-Regnskab.

Før indførelsen af e-Regnskab havde Karl Poulsen en ekstern bogholder og en medarbejder og Tina Poulsen ansat på kontoret. I dag er der kun Tina Poulsen.
Besparelsen for Karl Poulsen har således været mindst en medarbejder på kontoret.
Karl Poulsen er flittig bruger af e-Regnskab på sin IPad.

Karl Poulsen Murermester A/S

Konsulent og IT

Aspiri A/S

Aspiri A/S

Jesper Bjerg

Aspiri A/S kører mere end 16.000 transaktioner gennem e-Regnskab årligt. Alt dette klaes af Jesper hos Aspiri A/S.

Bestyrelsesformanden og de andre ejere følger udgifternes afholdelse via e-Regnskab og kan se alle bilag.

Entreprenør og håndværk

Tømrermester Flemming Hansen ApS

Tømrermester Flemming Hansen ApS

Flemming Hansen

Flemming kendte til e-Regnskab fra sin tidligere arbejdsgiver, så da han skulle starte for sig selv var han ikke i tvivl om hvem han skulle ringe til.

I forbindelse med opstart af virksomheden har vi også hjulpet Flemming med valg af virksomhedsform samt registreret dette for Flemming.

Ud over e-Regnskab, laver vi løn for virksomheden og vi har faktisk også skaffet en sekretær til virksomheden, således at Flemming kan fokusere på e-Regnskab og hans drift af virksomheden.

Som følge af ovenstående tjener virksomheden penge fra dag 1.

Lundhuset ApS – Lund-Byg ApS

Kristian

Kristian fra Lundhuset ApS har udtalt følgende, efter brug af e-Regnskab i ca. 1 år.

 • Sparer tid
 • Har meget bedre overblik
 • Nemt for svendene med timeregistrering på sagerne med e-Regnskab App på mobilen
 • Professionelt værktøj der virker
 • Større overskud og bedre likviditet i virksomheden.

Entreprenør og håndværk

Jens Riisager Glostrup ApS

Jens Riisager Glostrup ApS

Jens Riisager

Jens Riisager var blandt de første kunder på e-Regnskab. Jens Riisager har således været med til at udvikle systemet og er gennem tiden kommet med mange gode forslag til forbedringer.

Jens Riisager fik hurtigt bedre styr på sine sager og fik skrevet sine fakturaer hurtigere. Som følge heraf bedre likviditet. Da Jens Riisager skulle godkende sine udgifter, fandt han udgifter som var overflødige. Det reducerede unødvendige og irrelevante omkostninger.

Villys Tømrerforretning A/S

Lars

Lars er direktør og ejer af Villys Tømrerforretning samt formand for Dansk Byggeri, Silkeborg.

Villys Tømrerforretning bruger e-Regnskab, fordi vi modtager alle indkomne fakturaer direkte i systemet, hvor vi nemt kan godkende disse og lægge dem på de respektive sager.

Herudover har vi til hverdag styr på alle vores timer og svendene har sagerne direkte på telefonen. Vi har samtidig lagt vore know how ind, så vi nemt kan lave tilbud, hvor vi husker det hele. Alt imens bogføringen sker samtidig.

Entreprenør og håndværk

Kun Terrasser ApS

Kun Terrasser ApS

Andreas la Cour Krups

Andreas fra Kun Terrasser ApS kendte til e-Regnskab fra sit tidligere ejerskab af en virksomhed som brugte e-Regnskab.

Derfor var det helt naturligt da Andreas solgte sin gamle virksomhed og skulle starte en ny, at han som det første skulle have e-Regnskab.

Andreas udtaler, at han på e-Regnskab har styr på sine opgaver, sine medarbejdere og sin økonomi.

Yderligere giver e-Regnskab et godt overblik og Andreas oplever at han får frigivet en masse tid til at fokusere på at udvikle hans forretning.

Andreas anbefaler e-Regnskab til alle han møder i sit netværk.

SL-Malerfirma A/S

Tanja Lykke Jensen

HallerupNet har hjulpet SL-Malerfirma A/S med en digital opgradering.

SL-Malerfirma A/S er ny kunde hos HallerupNet efter en udvælgelsesproces med 4 andre IT udbydere. Vi blev udvalgt på grund af vores:

 • Økonomidel med daglig opdatering
 • Brugervenlig app til svendene
 • Sagsstyring og elektroniske arbejdssedler
 • Brugervenlig opstartsprocedure


 • Og nu en måned efter overgangen til HallerupNet er SL-Malerfirma A/S tilfredse med e-Regnskab.

  ”Nu servicerer vi vores kunder meget bedre, fordi vi alle sammen kan se informationerne på aftalen i systemet. Og så sparer vi ovenikøbet tid på de administrative processer” siger Tanja Lykke Jensen

  Derudover er vi blevet rost i forbindelse med opstarten og support i firmaets digitale transformation. Og som ekstra bonus fik HallerupNets konsulenter også styr på selskabets indberetninger af feriepenge til ACF.

  Entreprenør og håndværk

  Sparres Håndværk A/S

  Sparres Håndværk A/S

  Martin Solvig

  Sparres Håndværk A/S håndterer flere tusinde bilag årligt. Det var derfor vigtigt for os at finde et system som kunne håndtere alle leverandører, både dem som anvender EAN fakturaer og de små leverandører som ikke gør.

  Dette kunne HallerupNet med e-Regnskab og samtidig kunne e-Regnskab håndtere tilbud, planlægning og tidsregistrering i et og samme system.

  Dette gør e-Regnskab utroligt brugervenligt for vores medarbejdere, da vi alle arbejder i det samme system, hvilket styrker kommunikationen i virksomheden og er med til at gøre os til en af de førende servicevirksomheder indenfor håndværkerbranchen.